Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00

ONZE NIEUWE SITE IS SINDSKORT IN DE LUCHT EN VOLOP IN ONTWIKKELING. IN ONZE WEBSHOP VIND JE NU MAAR EEN BEPERKT AANTAL CATEGORIEËN EN TITELS. HET ASSORTIMENT WORDT CONTINU AANGEVULD ZODAT UITEINDELIJK EEN GROOT AANBOD ONLINE TE VERKRIJGEN IS.

HET BOEKENFESTIJN ORGANISEERT BEURZEN MET DE MEESTE GOEDKOPE BOEKEN, HOBBY EN VARIA-ARTIKELEN ONDER 1 DAK! KIJK IN DE AGENDA VOOR EEN BEURS BIJ JOU IN DE BUURT.

 

PRIJSKNALLERS!

De Chirurg

De Chirurg

Tess Gerritsen

's Nachts dringt hij de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen. De precisie waarmee de moordenaar te werk gaat, duidt erop dat hij gestoord is. De kranten geven hem al gauw de onheilspellende bijnaam 'De Chirurg'. De enige hoop voor de politie is dokter Catherine Cordell, het slachtoffer van een bijna identieke misdaad. Twee jaar geleden vocht ze terug en schoot ze haar belager neer. Nu verbergt ze haar angst achter een koel uiterlijk. Catherines wereld stort echter in als deze nieuwe moordenaar de details van haar beproeving blijkt te kennen. De enige die ze vertrouwt is rechercheur Thomas Moore. Samen met Jane Rizzoli stelt hij alles in het werk de moordenaar te ontmaskeren. Maar kunnen ze Catherine beschermen tegen deze meedogenloze jager?

€3,99
Meer info
De verborgen glimlach

De verborgen glimlach

Nicci French

Hoe kan zoiets onschuldigs als een glimlach de aanleiding zijn voor moord? Als Miranda van haar werk thuiskomt treft ze op de bank haar nieuwe liefde Brendan aan, lezend in haar dagboek. Ze is woest, verbreekt de relatie en zet hem het huis uit. Twee weken later spreekt Miranda haar zusje Kerry, die er fantasttisch uitziet en verliefd blijkt te zijn. Er is een nieuwe man in haar leven, hij heet Brendan. Wat als een ongemakkelijke situatie begint, wordt al snel een kwelling en uiteindelijk zelfs nog angstaanjagender dan Miranda's ergste nachtmerrie.

€5,95
Meer info
De vergeving

De vergeving

Nicholas Evans

‘Semper fortis’, ‘Wees altijd dapper’, aldus het motto van de kostschool waar Tommy Bedford naartoe gaat. Het is 1959 en de school wordt bevolkt door bullebakken en sadistische leraren. De achtjarige Tommy is een eenling, geobsedeerd door cowboys en indianen, en hij heeft al zijn moed nodig om zich hier staande te houden. Totdat zijn zus Diane, een beginnend actrice, hem meeneemt naar Hollywood. Ze verhuizen erheen voor haar grote liefde en Tommy’s held: tv-cowboy Ray Montane. Maar de dreiging van de koude oorlog brengt de donkerste kanten van het leven in Hollywood naar boven, en het geluk van Tommy en Diane is slechts van korte duur. Veertig jaar later moet Tommy de trauma’s uit zijn jeugd onder ogen zien, wanneer zijn eigen zoon van moord wordt beschuldigd. De vergeving is een ode aan onze zoektocht naar liefde en identiteit, en een onvergetelijk verhaal over de onvolmaaktheid van helden en ouders en het verwoestende effect van familiegeheimen.

€4,99
Meer info
De Kleine Prins: Planeet van de tijd

De Kleine Prins: Planeet van de tijd

Christine Féret-Fleury

Er is iets geks aan de hand op de planeet waar de kleine prins en zijn vriend Vos landen! In het ene dorp lijkt de tijd stil te staan, in het andere gaat de tijd juist razendsnel. Heeft de verdwijning van de Grote Klokkenmaker hier iets mee te maken? De kleine prins, Vos en hun nieuwe vriend Caracatus gaan op zoek naar de Grote Klokkenmaker. Kan hij helpen?

€5,99
Meer info
For girls only: De G van Geluk

For girls only: De G van Geluk

Hetty van Aar

Yelien, Eline, Ellen, Emma en Kato vroegen het zich af: wat is geluk nu eigenlijk? Ze vroegen het aan jullie, en kregen heel wat enthousiaste reacties. Geluk dat je overkomt, geluk dat je zelf maakt, klein geluk en groot geluk, het kwam allemaal aan bod. Al deze verhalen verwerkte Hetty van Aar tot een heus boek over geluk, met twaalf verhalen over geluk, een persoonlijk antwoord van de Yeeek-meiden op al jullie vragen en heel veel leuke weetjes, tips, gedichtjes en nog veel meer! Geluk met een hoofdletter G door de ogen van je Best Friends Forever! Vanaf 10 jaar

€3,99
Meer info
Pastagerechten

Pastagerechten

Francis van Dijk

Er bestaan maar weinig ingrediënten die in zoveel soorten en maten verkrijgbaar zijn als pasta. Lang en dun, gekruld, gegolfd of recht, in dunne vellen of buisjes, pasta is een veelzijdig ingrediënt. Voedzame of lichte gerechten, geraffineerde of opbeurende maaltijden, klassieke of eigentijdse recepten - u vindt ze allemaal in deze verzameling recepten.

€3,50
Meer info
Mikado 50CM Jumbo

Mikado 50CM Jumbo

Het bekende mikadospel maar dan 50 cm groot.

€4,99
Meer info
Het grote Doe- en Kleurboek voor volwassenen

Het grote Doe- en Kleurboek voor volwassenen

In Nederland en België zijn kleurboeken een echte rage en dat is niet zo verwonderlijk: kleuren is erg leuk en ontspannend. Hou je van afwisseling of wil je ontdekken welk type kleurplaat jou het beste bevalt? Dit veelzijdige kleurboek bevat diverse kleurplaten: - kleuren op nummer - van punt naar punt - zoek de verschillen - gewone kleurplaten

€2,99
Meer info

WAT IS HET BOEKENFESTIJN?

Het Boekenfestijn is een beurs met de meeste nieuwe boeken, hobby en varia-artikelen onder 1 dak. Klik hier voor meer info.

AGENDA BOEKENFESTIJNEN

Elke maand vindt het Boekenfestijn in een andere stad in Nederland of België plaats. Klik hier om te zien waar en wanneer het Boekenfestijn bij jou in de buurt is.

HOBBY-ARTIKELEN

Een leuke aanvulling zijn de hobby en varia- artikelen met kaarten, puzzels, spellen, bouwpakketten, knutsel, kantoor en culinaire artikelen enz. Klik hier voor een deel van het assortiment.

NIEUW: WEBSHOP

Is er geen Boekenfestijn bij je in de buurt of heb je geen tijd om langs te komen, geen probleem. Onze webshop is in ontwikkeling en online kun je ook een deel van ons assortiment verkrijgen. Kijk hier voor info.

Verrassend veel voordeel!

 
 
Folder inkijken? Klik hier.

SPECTACULAIRE ACTIES TIJDENS ELKE BEURS!


Elke beurs zijn er verschillende spectaculaire acties. Deze mag je niet missen. Kijk in onze folder voor de acties tijdens de eerst volgende beurs!