Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00

Aanbod

WAAR KOMEN ALLE NIEUWE BOEKEN EN HOBBY-ARTIKELEN VANDAAN?


Het aanbod op het Boekenfestijn bestaat vooral uit door boekhandels retour gestuurde boeken aan uitgevers, restvoorraden, voorlaatste drukken, geïmporteerde of licht beschadigde artikelen. De artikelen kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen of gebruikt. Alles is super voordelig geprijsd.

Boeken
De romans en literatuur zijn in het Nederlands en Engels te koop. Er is een categorie sprookjes- en jeugdland, een stripmekka en een culinaire afdeling. Ook zijn er heel veel boeken te vinden over reizen, kunst en geschiedenis, computers, flora en fauna, film en muziek. Een breed assortiment voor een breed publiek. Voor studenten is het Boekenfestijn een waar boekenparadijs en een meevaller voor de portemonnee. Tal van wetenschappelijke boeken op vakgebieden zoals Informatica, Geneeskunde en Psychologie worden tegen spotprijzen aangeboden. Er zijn ook handboeken, atlassen, woordenboeken en encyclopedieën te verkrijgen. Neem alvast de boekenlijst voor volgend jaar mee!
Voor enkele titels die wij op voorraad hebben kunt u hier klikken.

Hobby, varia-artikelen, puzzels en spellen 
Op het Boekenfestijn worden niet alleen maar boeken verkocht. Een leuke aanvulling is de afdeling hobby-artikelen. Je kunt hierbij denken aan sticker- en knutselboeken, kleurpotloden, bouwpakketten, knutseldoozen, scrapbooks en kaarten. Ook  vind je er kantoorartikelen, voorraadboxen, kettingen, slingers, aanverwante culinaire artikelen, honden varia enzovoorts. Sinds kort is het assortiment ook sterk uitgebreid met puzzels, spellen en speelgoed. Het is er allemaal, en de prijzen zijn scherp. Klik hier voor een deel van ons assortiment.

Op zoek naar een specifiek boek of artikel? 
Op het Boekenfestijn is een Informatiebalie aanwezig waar u alles kunt laten opzoeken. Wij helpen u graag verder!