Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00

Agenda

  

Jaarbeurs Utrecht

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur.
Zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
De toegang is alle dagen gratis.

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar (030) 604 74 00 of 03 820 72 58 (België) of mail naar info@boekenfestijn.com.Hoe bereik je de Jaarbeurs Utrecht?
Volg vanaf de ring Utrecht de ANWB borden met de aanduiding Jaarbeurs. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein. Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijk je op goedopweg.nl.
Parkeren bij de Jaarbeurs is mogelijk voor 4,00 euro per uur tot een maximum van 16 euro voor de hele dag (24 uur). Er zijn diverse parkeerterreinen rondom de Jaarbeurs. Voor meer informatie rondom parkeren bij de jaarbeurs klik hier.

Vooraf parkeerplaats reserveren
Voorafgaand aan een bezoek aan de Jaarbeurs kun je online een parkeerplaats reserveren. Daarmee ben je altijd verzekerd van een plek en bovendien voordeliger uit. Een dagkaart kost euro 15,00. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op verschillende terreinen. Klik hier voor meer info.

Openbaar vervoer: 
Jaarbeurs Utrecht is goed bereikbaar per trein/bus/tram. Utrecht CS en het busstation liggen op 5 minuten loopafstand. Vanuit Nieuwegein en IJsselstein rijdt een sneltram tot vlakbij de Jaarbeurs.
Vanaf Transferium Westraven vertrekt iedere 7 minuten een tram richting Jaarbeurs. Voor € 5,00 koop je bij de automaat een combikaartje parkeren en reizen. Kijk voor meer informatie of andere P+R locaties op www.penrutrecht.nl
Huisdieren: Hulphonden uiteraard zonder meer toegang.
Overige honden krijgen alleen toegang als deze (in een tas) gedragen worden.

Terug naar het agenda overzicht