Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Specificaties


Status Licht beschadigd
Taal Nederlands
Pagina's 169
EAN 9789400501706


Samenvatting:

Hoe behap je de wereld?De 21e eeuw is nog maar net begonnen. De tijden zijn veranderd, maar zijn de mensen dat ook? Hoe behappen zij de wereld? Wat zijn hun idealen voor de maatschappij?

Vaak zijn het de dertigers, veertigers en vijftigers die druk bezig zijn om de samenleving te organiseren. Dat is niet genoeg, íédereen moet meedoen. Meer bemoeienis is nodig. En meer creativiteit. Voor dit boek heeft Loesje samen met 65+ ers en jongeren bijna alles onder de loep genomen.

Jongeren en ouderen zijn over de generatiegreppel heen gesprongen en hebben voorbij de horizon gekeken. In dit boek lees je hoe je de wereld en alles wat daarbij komt kijken een creatieve draai kunt geven. Er staan tips, wensen, odes, plannen, poëzie, wijsheden en natuurlijk Loesje-teksten in.Loesje vindt dat je het beste uit het leven haalt door zelf initiatief te nemen en nieuwe plannen te bedenken. Hup vooruit. Grijp de macht en creëer oplossingen. Laat iedereen meegenieten.
Deze eeuw wordt er een van vrolijke vooruitgang. We kunnen bijna alles. En als je zelf even niet weet wat je kunt doen, geeft dit boek je genoeg ideeën.

Lees meer

Hoe behap je de wereld


€ 5,99

Online

Voorraad: nee

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Dit artikel is (tijdelijk) niet leverbaar in de webshop.

Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen