Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Specificaties


Status Licht beschadigd
Taal Nederlands
Auteur Jaki Bell
EAN 9789048305636


Samenvatting:

Vraag jij je tijdens het trainen weleens af 'wat zal ik nu vandaag eens doen?' Dan is dit boek met 101 oefeningen om uit te kiezen de juiste keuze!

Het trainen van het paard is essentieel voor elke vorm van paardensport. Daarom is het voor de vorderingen van zowel paard als ruiter van belang dit goed te doen.'101 trainingsoefeningen voor paard en ruiter' is een boek met oefeningen voor ruiters die hun eigen vaardigheden en die van hun paard willen verbeteren. Of het nu gaat om het beter voor elkaar krijgen van de balans van het paard, om meer impuls te krijgen, of om zijgangen onder de knie te krijgen, de helder gepresenteerde oefeningen in dit boek bevatten alle informatie die nodig is om de oefening correct uit te voeren, veel voorkomende fouten te herkennen en te leren deze te corrigeren.De oefeningen worden geïllustreerd met tekeningen als een plattegrond en met aanwijzingen die de juiste hulpen van de ruiter benadrukken.Experts uit de paardensport laten hun favoriete oefeningen zien en geven waardevolle tips en adviezen.

* Met oefeningen voor elk niveau, van beginnend tot ZZ-Licht-niveau
* Duidelijke schema's en illustraties
* Favoriete trainingsoefeningen van experts uit de paardensport, waaronder Pippa Funnell, Richard Davison en Mary King
* Samengesteld in overleg met oud-international eventing Andrew Day

Lees meer

101 Trainingsoefeningen voor paard en ruiter

Jaki Bell
€ 24,95

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen