Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Specificaties


Status Licht beschadigd
Taal Nederlands
Pagina's 220
EAN 9789020997279


Samenvatting:

Brussel, 1980. VUB-student Peter de Greef wordt in het midden van de nacht koelbloedig vermoord met een pistoolschot in het hart. Wilrijk, dertien jaar later. Met één messteek wordt Danielle Girardin, 34 jaar en een vroegere vriendin van Peter, om het leven gebracht. Beide zaken blijven onopgelost.

Auteur Jan Lampo, die zijn studententijd zowel met Peter als met Daniëlle doorbracht, graaft in De Campusmoorden in het verleden, vertelt over hun jeugd, milieu, vriendenkring en studies. Het levert een portret op van twee intrigerende, briljante jonge mensen en de tijd waarin ze leefden. Naast persoonlijke herinneringen verwerkte Lampo uitgebreide interviews met andere vrienden en collega's van de beide slachtoffers. Zo komt hij in contact met de Antwerpse commissaris Kind, die net voor zijn pensioen nog het mapje met 'cold cases' onder het stof vandaan haalt en een aantal opmerkelijke verbanden tussen beide moorden legt. Het fascineert Jan. Is één iemand verantwoordelijk voor beide moorden? Kan de moord, jaren later, alsnog opgelost raken? Hoe zit het met andere cold cases?

Lees meer

De Campusmoorden


€ 3,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: ja Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen