Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Status Licht beschadigd
Auteur Alan Clayson
EAN 9781860745386


Read by Mike Read

Disc 1
01 I Was Just One Of Those Loony Teddy Boys
02 Well, I Thought I was The Best Drummer There Was
03 I Took A Chance And I Think I've Been Lucky
04 I Had To Join Them As People, As Well As A Drummer
05 I'm Happy To Go On And Play Drums- And That's All
06 Over In The States, I Know I Went Over Well

Disc 2
01 I've Been Thinking And Wondering Where It's All Going
02 They Mopre Or Less Direct Me In The Style I Can Play
03 I Suppose I Seem Fairly Straight
04 I Couldn't Believe It Was Happening
05 I Love It When They Let Me Go Off My Own
06 I Can't Wait To Go, Half The Time

Disc 3
01 Wherever I Go, It's A Swinging Place, Man.
02 If I Don't Get You, The Next One Will
03 I Knew I'd Had This Problem For Years
04 Please, God, I Have To Stop Living This Way
05 Now I Just Stay Nervous
06 I'll Be Fine Anyway
Epilogue: I Go Along With Whatever Is Happening

Lees meer

LB Ringo Starr

Alan Clayson
€ 3,99


Voorraad: beperkt


Voorraad: beperkt Agenda Boekenfestijnbeurzen »

Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.

Verzenden en bezorgen


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen