Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Specificaties


Status Licht beschadigd
Taal Nederlands
Auteur G. Schouten
Pagina's 144
EAN 9789045306025


Samenvatting:

Geef de nieuwste puzzelrage kleur!Ben je ook zo’n enthousiaste sudokuliefhebber, maar vind je deze populaire Japanse puzzel toch nog wat kleurloos? Maak de sudoku dan nu in kleur!In dit boekje vind je honderd sudoku's, zowel eenvoudige als iets moeilijkere.

Je moet in een rooster van negen bij negen vakjes de negen kleuren zó plaatsen dat in elke rij, elke kolom en in elk blok van drie bij drie vakjes elke kleur maar één keer voorkomt. Gebruik daarvoor de bijgeleverde kleurpotloden. Met logisch en kleurvast nadenken kun je de oplossingen vinden. Maak je een foutje? Geen enkele reden om dan van kleur te verschieten; met het gummetje zie je er niets van! Wij wensen je veel en kleurrijk sudokuplezier!De sudoku’s in dit boekje zijn ontworpen door Gerard Schouten. Hij is een gepensioneerde wiskundeleraar. Sinds de verschijning in 2005 van zijn boekje Sudoku, dat honderd cijfersudoku’s bevat, mag hij zich de eerste Nederlandse sudokumeester noemen.

Lees meer

Sudoku in kleur

G. Schouten
€ 2,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: beperkt Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen