Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Specificaties


Status Licht beschadigd
Taal Nederlands
Auteur John Kenney
Pagina's 329
EAN 9789462321939


Samenvatting:

Finbar Dolan is bijna veertig en beweegt zich eenzaam en doelloos door het leven. Op het oog is hij geslaagd en gelukkig, maar ondanks het feit dat hij zijn arbeidersverleden in Boston achter zich heeft gelaten en carrière heeft gemaakt bij een advertentiebureau op Madison Avenue is zijn leven een puinhoop.

Een paar dagen voor kerst wordt hij gedwongen een broodnodige vakantie af te zeggen om een luiercommercial voor de Superbowl te schrijven. Afzeggen is geen optie. En het wordt erger. Fin hoort dat zijn vader, hij met de losse handjes, waar hij al vele jaren geen contact meer mee heeft, op sterven ligt.

Dit is het moment dat Fin gedwongen wordt terug te kijken op zijn eigen leven en de keuzes die hij gemaakt heeft. Hij ziet eindelijk onder ogen dat hij verlifd is op assistente Phoebe, vraagt zich af of luiers wel zo belangrijk zijn in het leven en weet dat het tijd is in het reine te komen met zijn verleden.

Lees meer

Mijn valse leven

John Kenney
€ 3,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen