Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Specificaties


Status Licht beschadigd
Taal Nederlands
Auteur Mariëtte Middelbeek
Pagina's 263
EAN 9789460681431


Samenvatting:

Anna is net negen weken zwanger als ze samen met haar man Luca het blije nieuws aan haar moeder gaat vertellen, haar vader is kort daarvoor overleden. Anna zit vol met vragen over de zwangerschap van haar moeder en haar eigen bevalling. Maar als haar moeder haar uitlegt dat ze nooit zwanger is geweest, komt het leven van Anna op zijn kop te staan: de twee mensen tegen wie ze al haar hele leven papa en mama zegt, zijn niet haar biologische ouders.

Anna heeft tegengestelde gevoelens, ze houdt veel van haar moeder en mist haar vader, maar ze is ook boos en verdrietig en voelt zich ontworteld. Ineens klopt niks meer.

Waar komt ze vandaan? Wie is ze eigenlijk? En kan ze wel een goede moeder zijn, als ze afstamt van iemand die haar zomaar kon weggeven? Alleen een ontmoeting met haar biologische moeder kan antwoorden geven op haar vragen, en Anne begint aan een zoektocht waarvan ze niet weet wat die haar zal brengen.


Mariette Middelbeek (auteur en journalist) heeft inmiddels vier romans op haar naam staan, die stuk voor stuk bestsellers zijn geworden. Ze debuteerde in 2009 met Single & Sexy, brak definitief door met Turbulentie, waarna de romans Status OK en Crash volgden.

Van haar boeken zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Naast haar romans schrijft Mariëtte bundels met waargebeurde verha­len: Redders langs de kust, Verhalen uit de ambulance en Verhalen uit het kinderziekenhuis.


'Mariëtte Middelbeek heeft mij met Crash vastgegrepen en meegenomen. Het raakt je vanaf het eerste hoofdstuk, het neemt je mee en het laat je tot het laatste hoofdstuk niet meer los.' - Chicklit.nl

'Turbulentie is een knap geschreven roman. Heftig, realistisch en invoelend, maar met humor en een luchtige toon, laat het verhaal een diepe indruk achter bij de lezer.' - Ezzulia.nl

Lees meer

Moederhart

Mariëtte Middelbeek
€ 4,99

Online

Voorraad: nee

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Dit artikel is (tijdelijk) niet leverbaar in de webshop.

Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen