Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Specificaties


Status Licht beschadigd
Taal Nederlands
Auteur Andrew Brown
Pagina's 289
EAN 9789045200552


Samenvatting:

Stellenboch, tegenwoordige tijd.
Het lichaam van een jonge blanke vrouw, Melanie du Preez, wordt drijvend in de rivier gevonden. Inspecteur Eberard Februarie, een gekleurde man die worstelt met demonen uit zijn eigen verleden, krijgt de zaak toegewezen. Tijdens het onderzoek belandt hij in een verborgen wereld die leidt naar het verrotte hart van de oude stad. Een wereld van decadentie, van seks en drugs, waarin blanken en zwarten zich aan elkaar verlustigen.

Stellenbosch, zeventiende eeuw.
Martin van der Keesels talent voor de wijnbouw is even groot als de wreedheid waarmee hij de slaven behandelt die voor hem werken. Als hij zijn aandacht richt op de familie Boorman, en in het bijzonder op hun jonge dochter Sanna, zet de gebeurtenissen in gang die niet alleen doordreunen in de vroege koloniale gemeenschap, maar waarvan drie eeuwen later de echo zelfs nog doorklinkt.

Met deze twee verweven verhaallijnen heeft Andrew Brown een fascinerende literaire thriller geschreven over verraad, moed en verlossing. 'Het lied van de dood' is een intelligent, ijzingwekkend en meeslepend verhaal waarin Februari snel moet handelen in een zaak die de maatschappelijke vooroordelen overstijgt om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.

Lees meer

Het lied van de dood

Andrew Brown
€ 2,05

Online

Voorraad: nee

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Dit artikel is (tijdelijk) niet leverbaar in de webshop.

Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen