Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    Kavita Daswani
Pagina's:    237
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789049923440

Samenvatting:

‘Lieverd, niet huilen,’ had mijn vader een paar dagen eerder tegen mij gezegd toen ik huilend mijn koffer aan het pakken was. ‘Vikram wacht heus op je. Jullie zullen ooit weer bij elkaar zijn. Het staat in de sterren geschreven. En tot die tijd is er nog altijd e-mail.

De veertienjarige Shalini verhuist met haar ouders en jongere zusje van Bangalore, India, naar Los Angeles. Voor het eerst is de familie helemaal op zichzelf aangewezen. In Bangalore woonden ze met zevenendertig andere familieleden en twaalf bedienden in één huis.Shalini probeert zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving, maar dat valt niet mee. Ze wordt gepest op school en heeft moeite nieuwe vrienden te maken. Haar moeder heeft heimwee en raakt in een depressie. Bovendien mist Shalini haar beste vriend, die ook haar verloofde is. Toen ze drie jaar oud was, werd ze beloofd aan Vikram, een zoon van een goede vriend van haar vader. Maar dan ontmoet ze in Amerika een jongen die haar hart op hol doet slaan...Kavita Daswani schreef een exotische 13+-roman, die qua sfeer sterk doet denken aan het werk van Zadie Smith. De ring is een kleurrijke roman over grote en kleine familiedrama’s, over verliefdheid, onzekerheid en nieuwe ervaringen en over het leven in een andere cultuur.Kavita Daswani is modejournaliste voor CNN International, CNBC Asia en Women’s Wear Daily. Ze schreef onder andere voor Los Angeles Times en International Herald Tribune. Haar familie komt uit Mumbai, India, maar Kavita zelf groeide op in Hongkong. Ze heeft diverse boeken voor volwassenen geschreven, waarvan een aantal ook in het Nederlands is verschenen. Haar werk is inmiddels in zeventien talen vertaald.

Lees meer

Ze liet het land waar ze was opgeroeid achter, maar vond een spannend nieuw leven...


€ 4,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen