Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    Yfke Sturm
Pagina's:    125
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789049998608

Samenvatting:

So you wannabe a model? Ontdek de tips en geheimen van een van Nederlands succesvolste topmodellen. Het grote succes van shows als Holland’s Next Top Model, Make me a Supermodel en America’s Next Top Model (meer dan een half miljoen kijkers!) laten zien dat de modewereld fascinerend blijft. Ontdekt worden en een glamoureus leven leiden als topmodel is een droom die veel meiden hebben. Maar hoe realistisch is dat? Waar begin je? En hoe ver ga je? Internationaal topmodel Yfke Sturm maakte het zelf mee toen ze op haar veertiende werd ontdekt door Elite in de Hema.

In deze persoonlijke stijlgids geeft ze op grappige en kritische wijze een blik in de wereld van een topmodel: do's & don’ts voor castings en shoots, make-uptips, fashion rules, jezelf verkopen en gezonde eetgewoontes (een klein beetje van alles en daarnaast veel sporten), alles komt aan bod.

Modelicious is een hip, praktisch boek voor alle modellen in spe, Cosmo-girls en superfans. Het staat vol met Yfkes persoonlijke ervaringen, quotes van bekende acteurs en modellen. Niet eerder gepubliceerd fotomateriaal.

Lees meer

Yfke's Model Secrets zo kun jij eruitzien als een topmodel

Yfke Sturm
€ 2,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen