Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    M. Knegtel
Pagina's:    215
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789021598031

Samenvatting:

Zen-beoefenaar en -docent Maurive Knegtel heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het zoeken naar een eigentijds spiritueel pad. Een spiritualiteit die kan worden beoefend in onze moderne maatschappij en die zijn beoefening vindt in zaken waar de meeste mensen zich mee bezighouden: relaties, werk, seksualiteit en deelname aan onze pluralistische samenleving.

In zijn eerste boek 'Voorbij willen en weten' (servire, 1999), gaf hij aan de hand van zen-oefeningen een eerste practische aanzet tot het ontdekken van een persoonlijke, moderne vrom van spiritualiteit.

in 'De vrijheid om te verliezen' werkt hij deze toegepaste benadering van zen verder uit tot een volwaardige, spirituele training die iedereen op zijn of haar manier kan integreren in het dagelijksn leven.
Knegtels benadering is gebaseerd op twee elementen uit de zen-traditie: het activeren van 'het weten' en de ontspanning van de wil. Als we deze pricipes beoefenen, doen we alles wat we doen in helderheid, vrijheid en overgave, aldus Knegtel.

Dit boek geeft de beoefening van zen handen en voeten.

'De vrijheid om te verliezen' is een onmisbare gids voor iedereen die spiritualiteit concreet wil maken in het dagelijks bestaan.

Lees meer

De vrijheid om te verliezen over overgave en bevrijding

M. Knegtel
€ 3,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen