Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    Philip Finch
Pagina's:    244
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789048810550

Samenvatting:

De Australische Dave Shaw reisde op nieuwjaarsdag 2005 naar Zuid-Afrika, op zoek naar een steile, met water gevulde krater in de Kalahariwoestijn. Zijn reisbestemming lag bijna driehonderd meter onder het wateroppervlak. Het drama dat zich een week later afspeelde in Bushman's Hole kan gerust een nachtmerrie genoemd worden.

Shaw daalde af in de diepte, voorzien van de meest geavanceerde duikuitrusting die er bestond. Net onder het wateroppervlak trof hij een smalle kloof in de kalkstenen bodem van het bassin. Hij glipte door de opening en verdween uit zicht, de wereld van licht en leven achter zich latend.
Zijn Britse vriend en vaste duikpartner Don Shirley volgde Shaw, als een van de weinige mensen die gekwalitficeerd was om hem achterna te gaan, de diepte in. In de wereld van het grotduiken was Shirley een meester onder de meesters. Vijfentwintig minuten later was een van de mannen dood. De ander verkeerde in levensgevaar en zou de volgende 10 uur van ademhaling tot ademhaling moeten vechten om te overleven. Een verhaal over vriendschap tot de dood er op volgt, inspirerende heroïek, het opzoeken van de menselijke grenzen en tragiek.

Lees meer

De diepte in Een gevecht op leven en door. 270 metr onder water

Philip Finch
€ 3,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen