Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    Hendrik Jan Korterink
Pagina's:    278
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789089752758

Samenvatting:

Een onthullende inkijk in het leven van een ras-Amsterdammer en beroepscrimineel. Met veel onbekende feiten en unieke foto's.

Cor van Hout (1957-2003) werd in november 1983 van de ene op de andere dag een landelijke bekenheid als een van de ontvoerders van biermagnaat Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer Cor zou het brein achter de brutale kidnap zijn geweest.

Zijn familie en vrienden kennen Cor van zoveel meer. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd was zijn lijfspreuk. Humoristisch, intelligent, altijd in voor een practical joke: mensen die met hem omgingen hebben veel gelachen.

Dit boek beschijft niet alleen de 'mooie kanten' van Cor. In zijn laatste levensjaren maakte hij vijanden door zijn 'kwade dronk' waardoor ook goede vrienden afstand van hem namen. Op vrijdagmiddag 24 januari 2003 kwam er in Amstelveen een bloedig eind aan het leven van een bijzondere man.

Onderzoeksjournalist Hendrik Jan Korterink sprak uitvoerig met familieleden van Cor (de zussen Laura en Nancy, de broers Ad en Martin) en zijn vele vrienden van vroeger en later. Ruim tien jaar na zijn dood zijn ze hem nog lang niet vergeten.

Lees meer

Cor het levensverhaal van een ras-Amsterdammer en beroepscrimineel

Hendrik Jan Korterink
€ 19,95

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: beperkt Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen