Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    Tom Hannes
Pagina's:    285
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789490382339

Samenvatting:

We leven in vreemde tijden. Aan de ene kant spreken we graag over onszelf als over mensen van deze tijd. We zijn er trots op. Nooit hebben we meer geweten en gekund dan vandaag. Nooit zijn we vrijer geweest. Tegelijk hebben wij, mensen van deze tijd, het meer dan ooit over onze toegenomen stress, onze angstige onzekerheid, onze depressies. Het is een paradox van formaat. Ons comfort en onze vrijheid , die dingen waarin we onszelf kunnen zijn, zijn fenomenaal toegenomen, Maar het lijkt alsof we niet zo goed weten wat we ermee aan moeten. Ze ondermijnen namelijk ook onze levensvreugde, onze veerkracht en ons vermogen om echt goed te doen, Daar hebben wij ondertussen zoveel last van dat de hele planeet er onder kreunt.

Het is geen toeval dat in deze tijden een woord als 'zen' overal opduikt. wat kan 'zen' voor ons betekenen? Een momentje van zorgeloze rust? Meer controlemiddelen om ons welzijn op te krikken? Handige tips om cool en zeker van ons stuk te zijn? Mogelijk, Maar het wordt een pak interessanter als we de zen zien als de weg die hij werkelijk is: de praktijk die begint met de omarming van onze onmacht als de grond van ons bestaan, om van daaruit anders, lichter en werkelijk vrijer te leven. Hoe werkt dat? En hoe kan die zen mensen van onze tijd helpen?

Dit zijn de vragen die Tom Hannes aanpakt in Let's get mythical, het boek dat een zenblik biedt op onze tijd. En een hedendaagse blik op de zen. Om echt helemaal onszelf te kunnen zijn, Ten volle. Het wordt een rit door de mythische lading van onze zen.

Fasten your seatbelts!

Lees meer

Let's get mythical! Zen in wankele tijden

Tom Hannes
€ 4,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen