Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    Koen Van Wichelen
Pagina's:    206
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789025439286

Samenvatting:

Krokodillentranen speelt zich af op één dag tijdens een hittegolf eind augustus in de Stad Waar Het Altijd Regent, en elk hoofdstuk introduceert een nieuw personage.

Roman Kerkorian is voorzitter van Racing FC, een voetbalclub op de rand van degradatie. Uit alle macht probeert hij zijn geliefde club te redden, in het volle besef dat het anders ook voor hem einde oefening is. Gewezen stervoetballer Bruno Campion laat intussen een transfer naar Al Shabab in de soep lopen, verpleegkundige Carmen draait dubbele diensten om de studie van haar dochter te bekostigen, terwijl de gevreesde sportpresentator Kurt Hansen zijn kind begraaft.In Krokodillentranen weeft Van Wichelen een ingenieus web tussen zondagskinderen en misantropen, die elkaar ontmoeten op een cruiseplek in een park, een hotellobby, de eerste hulp. Ieder van hen verzet zich tegen het onvermijdelijke: dat wat is, kan niet blijven.

Lees meer

Krokodillentranen roman

Koen Van Wichelen
€ 5,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: nee Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen