Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00


Auteur:    Esteban Martin
Pagina's:    317
Status:    Licht beschadigd
Taal:    Nederlands
EAN9789061125808

Samenvatting:

De negentiende eeuw loopt bijna ten einde. In Barcelona, het mekka voor beginnende kunstenaars, is de jonge, getalenteerde Pablo Picasso onvermoeibaar op zoek naar nieuwe artistieke uitdrukkingsvormen. Zijn missie is een moderne manier van schilderen te scheppen, die alle oude, bekende stijlen in één klap te niet zal doen. Maar behalve deze obsessie voor de kunst bezit hij helemaal niets. De enige plek waar hij - gratis - onderdak vindt is een bordeel aan de Calle Avinyó.
Als niet lang daarna - een voor een - de prostituees van dit bordeel worden vermoord lijkt alle bewijs naar Pablo te wijzen. Hoe kan hij zijn onschuld aantonen? Hoe kan hij de politie ervan overtuigen dat hij de enige is die het gezicht van de moordenaar kent omdat hij hem heeft getekend? En hoe kunnen de moorden in verband worden gebracht met Picasso's latere schilderij Les Demoiselles d'Avignon, een van de meest revolutionaire werken uit de kunstgeschiedenis?

Lees meer

De schilder van de schaduw

Esteban Martin
€ 4,99

Online

Voorraad: beperkt

Beurs

Voorraad: beperkt Agenda Boekenfestijnbeurzen »


Op werkdagen besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis.
Gratis verzenden vanaf 25 euro. Bij een bestelling onder de 25 euro, bedragen de verzendkosten naar een adres in Nederland 2,95 euro en naar een adres buiten Nederland 5,95 euro.


Verzenden en bezorgen
Retournerenx


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen