Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00

Info

HET ONTSTAAN VAN HET BOEKENFESTIJN

In 1981 is De Centrale Boekhandel/Boekenfestijn opgericht. Het begon met het rechtstreeks in- en verkopen van encyclopedieën door
het echtpaar Van Daalen. In de loop der jaren is de boekenkeuze en aanverwante artikelen enorm uitgebreid. Vanaf juli 2009 staan Jan Bloemendaal en Marco Vries aan het hoofd van het Boekenfestijn. Klik hier voor meer info.

COMPLEET NIEUW AANBOD

Op het Boekenfestijn vind je meer dan een miljoen nieuwe boeken, spellen, puzzels, knutsel en hobby-artikelen. Elke beurshal is zo groot als een voetbalveld met lange rijen tafels waarop alle artikelen liggen uitgestald. De variëteit is groot en alles is nieuw. Het aanbod is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je alle artikelen op je gemak kunt bekijken. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

KORTINGEN TOT WEL 90%

Kortingen van 60% zijn heel gewoon en kunnen oplopen tot wel 90%. De toegang is nog gratis ook! Wil je weten waarom het Boekenfestijn zo goedkoop is, klik dan hier.


NIEUW: WEBSHOP

Is er geen Boekenfestijn bij je in de buurt of heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem. Een groot deel van ons assortiment is nu ook online te verkrijgen. Klik hier voor info.