Gratis verzenden vanaf 25 euro Binnen 1-3 werkdagen in huis Klantenservice: bel +31 (0)30 604 74 00

Verzenden en bezorgen

Zodra de betaling van een bestelling bij ons binnen is, wordt deze op de eerstvolgende werkdag door ons klaargemaakt en aangeboden bij DPD. Een bestelling zal binnen 1-3 werkdagen op het door jou gewenste adres binnen Nederland worden afgeleverd. Voor verzendingen buiten Nederland moet je rekening houden met extra levertijd. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje afgeleverd bij je buren of je ontvangt een briefje in de brievenbus op welk depot van DPD het pakket opgehaald kan worden.
 
VERZENDKOSTEN
Per bestelling betaal je slecht eenmaal verzendkosten.
Bestel je voor 25 euro of meer, dan is het verzenden gratis.
Wil je voor minder dan 25 euro bestellen, dan bedragen de verzendkosten naar adressen in Nederland 2,95 euro. Als je een bestelling op een adres buiten Nederland wilt ontvangen dan bedragen de verzendkosten 5,95 euro.
In het winkelmandje zie je altijd wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je de bestelling definitief plaatst.
 
Voor bestellingen buiten de EU  moet je rekening houden met eventuele kosten voor invoer- of douanerechten. Deze kosten zijn voor jezelf en die kunnen van land tot land verschillen. Voor eventuele vragen hierover, kun je contact opnemen met de douane van het betreffende land.
 
BESCHADIGD PAKKET
Komt het pakket beschadigd bij je aan, dan willen wij daar graag iets aan doen. Bel of stuur een e-mail inclusief een foto van de beschadigde artikelen zodat wij samen kunnen overleggen hoe dit het snelst opgelost kan worden.